Mudik Journey – Day 3: Makanan untuk Oleh-oleh Khas Solo

Catatan awal: Rangkaian entry dengan tema “Mudik Journey” ini merupakan catatan perjalanan Prof. Sudarsono dalam rangka Mudik Lebaran Tahun 1432 H (2011 M).

Kalau anda ke Solo dan mencari oleh-oleh untuk saudara atau teman, barangkali beberapa makanan berikut bisa dijadikan sebagai alternatif: (1) Abon, (2) Karak, (3) Intip, (4) Rengginang manis, (5) Serabi Notosuman, (6) Serundeng, (7) dan masih banyak lagi yang lain

Berikut ini beberapa foto makanan yang lain untuk oleh-oleh:

 


Also read (Baca juga) :

About PMB Lab: Prof. Sudarsono

This blog is dedicated as a communication media among alumni associated with PMB Lab, Dept. of Agronomy and Horticulture, Fac. of Agriculture, IPB, Bogor – Indonesia. It contains various information related to alumni activities, PMB Lab’s on going activities and other related matters.
This entry was posted in Serbaneka Info and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s